NILS CONNECTS: RECHTBANK OOST-BRABANT

Op vrijdag 13 mei gaat NILS lang bij Rechtbank Oost-Brabant, locatie ‘s-Hertogenbosch. We zullen worden ontvangen in een zittingszaal, waarbij we door een rechter worden meegenomen in het proces dat zich hier afspeelt. Ook zullen we een zitting bijwonen, en praten we achteraf nog na met een rechter. Een unieke kans om een inkijkje te krijgen, en natuurlijk al jouw vragen te stellen over stage- en werkmogelijkheden binnen de rechtspraak!

Wil jij hierbij zijn? Meld je dan aan door te mailen naar: nilsevents@nilsnetherlands.org onder vermelding van jouw volledige naam, e-mailadres, telefoonnummer en in welke fase van je studie je zit, met als onderwerp: ‘Aanmelding bezoek rechtbank’. Tot dan!⚖️

Leave a Comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *