Bij NILS lopen veel gefundeerde meningen en optieken rond. Wij zijn breed georiënteerd en delen graag onze visies en invalshoeken met onze leden, rechtenstudenten en andere geïnteresseerden. Met NILS Talks zetten wij de meest controversiële en actuele kwesties uiteen. Wij doen dit door middel van veel verschillende soorten stukken: van proza tot poëzie!

Hiermee geven wij jullie een inside look bij professionals in het toekomstige werkveld van onze leden en andere rechtenstudenten. Met NILS Meets nemen wij onze leden, rechtenstudenten en andere geïnteresseerden mee in het interessante leven van verschillende professionals. Als jij geïnteresseerd bent om te weten hoe jouw toekomstige werkdag eruit kan zien, dan ben je zeker op de juiste plek!

NILS en haar leden zitten overal ter wereld! Zowel de organisatie als de leden verkennen de wereld en verbreden zo hun kennis en netwerk. Aan de hand van de NILS on the road geven wij aan onze leden, rechtenstudenten en andere geïnteresseerden een beeld van hoe het is om als rechtenstudent bijvoorbeeld op exchange te gaan. Het is altijd interessant om hun verhalen te horen en van ze te leren. Neem een kijkje in de avonturen van een NILS’er en laat je inspireren met NILS On the Road!