NILS CONNECTS: KIM BEUMER


Kim Beumer. Een topadvocate die regelmatig op televisie bij programma’s als ‘Business Class’ aanschuift, momenteel optreedt als advocate van Jaimie Vaes, onlangs in de nieuwste editie van Quote verscheen in de column ‘Mijn eerste miljoen’ en eigenaresse van de juridische boutique in het personen-, familie- en erfrecht: Beumer Advocaten en Mediators. 

Op 29 april 2022 organiseert NILS een lezing mr. Kim Beumer. Met ruim duizenden volgers op Instagram en LinkedIn staat zij bekend om haar grondige kennis van het recht, haar werk van topkwaliteit en de doortastende en oplossingsgerichte mentaliteit van haar kantoor, maar ook om haar prachtige dresscode. 

Tijdens de lezing zal mr. Kim Beumer ingaan op de kloof tussen het studeren aan de universiteit en de beroepsopleiding, het runnen van een eigen advocatenkantoor, nevenactiviteiten, het gebruik van sociale media en nog veel meer.Ben jij benieuwd geworden en wil jij er 29 april 2022 graag bij zijn? Laat het ons weten door een mailtje te sturen naar nilsevents@nilsnetherlands.org waarin jij jouw voor- en achternaam, telefoonnummer en e-mailadres vermeldt met als onderwerp: ‘Aanmelding lezing mr. Kim Beumer’. De lezing zal beginnen om 19:00 uur en de locatie in Rotterdam zal nader bekend worden gemaakt.

Leave a Comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *