NILS CONNECTS: VAN DOORNE

Op 22 april gaan wij langs bij @werkenbijvandoorne op de Zuidas. In samenwerking met @knappekoppen.work organiseren zij voor onze deelnemers een Soft Skill training voor studenten! Het is een workshop ‘pitching for impact’ waarbij je leert overtuigen en werkt aan jouw presentatieskills, en dit zal worden gecombineerd aan een maatschappelijk relevant thema waarvoor Van Doorne zich als kantoor inzet. Een super leuke manier om je skills te ontwikkelen, die als rechtenstudent goed van pas komen, én om het kantoor van Van Doorne te leren kennen.

Het programma duurt van 14:00 uur tot 17:00 uur en we sluiten af met een borrel, dus er is genoeg gelegenheid om al jouw vragen te stellen over het kantoor, praktijkgroepen en stages! 

Meld je aan door te mailen naar nilsevents@nilsnetherlands.org met jouw volledige naam, e-mailadres en telefoonnummer, met als onderwerp ‘Aanmelding Van Doorne’. 

Tot dan!

Leave a Comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *