NILS Connects: mr. G. Roethof

📢 NILS Connects: mr. G. Roethof

Op 4 maart 2022 organiseert NILS een lezing met de bekende strafrechtadvocaat mr. G. Roethof! De advocaat die betrokken was bij zaken als de ‘Bijenkorfmoeder’ en ‘het betonschaar-incident’, de advocaat die zich hard maakte voor Mitch Henriquez die overleed na politiegeweld bij een aanhouding en natuurlijk de advocaat van Jos B. in de Nicky Verstappen zaak.
Ben jij benieuwd naar de werkzaamheden van deze strafrechtadvocaat, zijn loopbaan, waarom hij strafrechtadvocaat is geworden of hoe hij omgaat met kritiek en media-aandacht? Meld je dan snel aan zodat jij bij de lezing kan zijn en achteraf misschien wel jouw vraag aan mr. G. Roethof zelf kan vragen!

Er is een beperkt aantal plekken, dus meld je snel aan. Aanmelden kan door te mailen naar:
nilsevents@nilsnetherlands.org 📩 Vermeld jouw voor- en achternaam, telefoonnummer en e-mailadres met als onderwerp: aanmelding lezing.

Beeld: @evaroefs
Cover: @Volkskrant

Leave a Comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *