NILS Connects: Speeddate Clifford Chance

📢NILS Connects: Speeddate Clifford Chance

Na het grote succes van vorig jaar organiseert NILS op woensdag 16 februari wederom een speeddate evenement met de Amsterdamse vestiging van het internationale advocatenkantoor Clifford Chance! Clifford Chance is één van de vijf kantoren die lid zijn van de ‘Magic circle’ en daarnaast één van de tien grootste advocatenkantoren ter wereld. Het hoofdkantoor is gevestigd in het Verenigd Koninkrijk en het kantoor heeft vestigingen in meer dan 30 landen.
Tijdens het evenement krijgen de deelnemers een presentatie, vervolgens gaan we in groepjes speeddaten met medewerkers van Clifford Chance en we sluiten af met een rondleiding en lunch! Dit evenement biedt jou de mogelijkheid een indruk te krijgen van een kantoor dat zich in de top van de internationale advocatuur bevindt, en natuurlijk om al jouw vragen te stellen. Er wordt een beperkt aantal deelnemers toegelaten, dus meld je snel aan. Doe dit middels een e-mail naar: events@nilsnethetlands.org 📩 waarin jij jouw voor- en achternaam, telefoonnummer en e-mailadres vermeldt met als onderwerp: ‘speeddate Clifford Chance’.

We hopen je te zien!🤩
NB: indien een fysiek evenement niet mogelijk is, zal het online plaatsvinden.

Leave a Comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *