NILS Asks: Interns

Hey carrièretijger,

Ben jij tijdens jouw studie al druk bezig met het plannen van jouw toekomst? Misschien kan jij niet wachten om jouw loopbaan te beginnen bij een gaaf kantoor, en sta jij te popelen om alvast een beginnetje te maken door stage te lopen. Daarom organiseert NILS op 2 december aanstaande NILS ASKS: Interns!

Een aantal werkstudenten en stagiaires zullen vertellen over hoe zij hun stages hebben ervaren, hoe zij aan de stages zijn gekomen en nog meer ‘Tips & Tricks’. Als jij brandende vragen hebt, dan kan je die uiteraard ook stellen. Op deze manier kan jij kijken of een stage wat voor jou is, en welk advocatenkantoor bij jou past.

Ben jij benieuwd wat een stage bij een kantoor inhoudt? Stuur dan een mailtje naar externalrelations@nilsnetherlands.org. Vermeld in de email jouw naam, achternaam, telefoonnummer en emailadres. Wij sturen dan een email met de inlogcodes voor de Zoom-meeting. Je kunt jezelf aanmelden tot 1 december 12:00!

Graag tot dan!

Waar: ZOOM
Datum: 2 december 2020
Tijd: 19:30 tot ?

Leave a Comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *