NILS Studies Together

?Beste NILS’er,?

Vind jij het ook moeilijk om in deze tijd jouw bed uit te komen om te gaan studeren? En mis jij het contact met jouw medestudenten? Wij weten hoe lastig het is om te beginnen met studeren in deze tijd. Daarom organiseert NILS een studie-evenement op 20 november om jou een zetje in de juiste richting te geven. Tijdens dit evenement zullen wij samen studeren zodat jij goed voorbereid bent op de colleges of jouw tentamen! Natuurlijk is er ook tijd in de pauzes om andere NILS’ers te leren kennen en gezellig te kletsen.

Wij beginnen om 10:00. Als je geen vroege vogel bent is dat niet erg, je kan namelijk de hele dag instromen (op alle volle uren) ?
Wil jij ook gezellig samen studeren? Stuur dan een mailtje naar externalrelations@nilsnetherlands.org. ?Vermeld in de email jouw naam, achternaam, telefoonnummer en emailadres. Wij sturen jou dan een email met de inlogcodes voor de Zoom-meeting. Je kunt je aanmelden tot 19 november 12:00!

Graag tot dan!

Leave a Comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *