NILS HELPS!

Door het coronavirus zijn er veel mensen in de problemen gekomen. Zo hebben ondernemers, werkgevers en werknemers te maken met de consequenties van het coronavirus.

Het kabinet heeft verschillende maatregelen genomen om deze mensen te ondersteunen. Echter, we moeten constateren dat er nog wel onduidelijkheid bestaat over de regelingen. Soms heeft het te maken met onduidelijke informatievoorzieningen, maar ook taalbarrières zijn een groot probleem.

NILS Netherlands heeft besloten om deze mensen te helpen. De rechtenstudenten die zijn aangesloten bij NILS zijn bereid om gratis juridisch advies of hulp te verlenen aan degenen die dit nodig hebben.

Een ieder die gebruik wil maken van deze mogelijkheid, kan mailen naar: info@nilsnetherlands.org.

Leave a Comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *