NILS Connects: Openbaar Ministerie ⚖️

Op 24 mei gaat NILS langs bij het Openbaar Ministerie in Den Haag. Hier zullen wij met verschillende schakels binnen het OM in gesprek gaan en een rondleiding krijgen door het Paleis van Justitie. Ben jij benieuwd naar de werkzaamheden van een OvJ, een adjunct-officier, of een advocaat-generaal? Of misschien wil jij graag meer weten over de mogelijkheden voor studenten of beginnend juristen binnen het OM. In dat geval is dit een super interessant evenement voor jou! Een unieke kans om een kijkje achter de schermen te krijgen.

Er is een beperkt aantal plekken, dus meld je snel aan. ?Aanmelden doe je door te mailen naar nilsevents@nilsnetherlands.org met jouw volledige naam, telefoonnummer en e-mailadres met als onderwerp ‘bezoek OM’. Tot dan!

Leave a Comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *