?NILS Connects: NewGround Law

Op 5 april 2022 gaat NILS op bezoek bij ‘legal rebels with cause’, namelijk bij NewGround Law op de Zuidas. Vorig jaar hebben onze leden via Zoom al een indruk van het kantoor gekregen, en een aantal van jullie heeft toen een Newground Law goodiebag gewonnen. Omdat het eindelijk weer kan, gaan we dit jaar fysiek langs!

Het kantoor is opgezet door de top van Nederlandse vastgoedjuristen en gaat uit van de formule ‘omdat het moet, niet omdat het kan’. Het doel is dan ook dat er wordt gericht op wat er echt toe doet met focus en doortastendheid, maar ook oog voor de menselijk maat wordt niet uit het oog verloren. NewGround Law is gespecialiseerd in juridische dienstverlening in de grensoverschrijdende vastgoedsector en ruimtelijke omgeving in de ruimste zin. Zo richt het kantoor zich op groot-zakelijke transacties, geschillen en adviestrajecten en het kantoor heeft specialisten op het gebied van o.a. het contractenrecht, notarieel recht, bouwrecht, huurrecht, omgevingsrecht, natuurbeschermingsrecht en energie- en milieurecht.

?Ben jij benieuwd geworden en wil jij er 5 april 2020 graag bij zijn? Meld je dan aan door een mailtje te sturen naar nilsevents@nilsnetherlands.org waarin jij jouw voor- en achternaam, telefoonnummer en e-mailadres vermeldt met als onderwerp: ‘Aanmelding kantoorbezoek NewGround Law’. Het kantoorbezoek begint om 15:00 uur en zal tot ongeveer 17:30 uur duren.

Leave a Comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *