NILS Drinks: Christmas Edition

Hey NILS’er, 

Heb jij ook weer eens zin in een ouderwetse borrel? Lekker praten met jouw medestudenten onder het genot van een drankje? Zoek dan niet verder en meld je aan bij de NILS Drinks: Christmas Edition! Wij organiseren namelijk een digitale borrel waar het mogelijk is ervaringen en leuke verhalen uit te wisselen. Ook zullen we een aantal spelletjes spelen en dat allemaal op een Corona-proof manier. 

Onder het genot van een drankje (die je thuis zelf kan maken?) kan jij jouw rechten-netwerk verbreden en interessante gesprekken voeren met studenten van diverse universiteiten en rechtenstudies via Zoom. Tips en ervaringen kunnen gedeeld worden onder de ontspannen sfeer van een borrel. Lijkt jouw dit leuk? Meld jezelf dan nu aan voor NILS Drinks: Christmas Edition op 23 December. 

Stuur een mailtje naar externalrelations@nilsnetherlands.org. Vermeld in de email jouw naam, achternaam, telefoonnummer en emailadres. Wij sturen jou dan een email met de inlogcodes voor de Borrel. Je kan jezelf aanmelden tot 22 december 12:00. 

Graag tot dan!

Waar: ZOOM
Datum: 23 december 
Tijd: 19:00-21:00