NILS Netherlands

NEWGROUND LAW

Over Newground Law

Een nieuwe kantoorformule waarmee we conventies in de markt doorbreken. Dat is NEWGROUND. Gestart door de top van Nederlandse vastgoedjuristen. Samen goed voor ruim honderd jaar ervaring en een grote diversiteit aan cliënten

Ons bestaansrecht is helder: we richten ons op hetgeen er écht toe doet. En als het moet doen we het simpelweg écht helemaal anders. Met focus en scherpzinnigheid. Met de menselijke maat hoog in het vaandel. Omdat eigenbelang nooit mag prevaleren boven het belang van onze cliënten en onze mensen. Omdat de huidige tijd dat van ons vraagt.

Studenten

Zoek jij een kans om ervaring op te doen bij een top niche kantoor?

Zit jij in de eindfase van je studie rechtsgeleerdheid of notarieel recht en ben je op zoek naar een verdiepende kennismaking met de praktijk van het vastgoedrecht, transacties, omgevings-, energie- en milieurecht? Dan zijn wij misschien wel op zoek naar jou.

Als student in de eindfase van je rechtenstudie word je tijdens je stage bij NewGround Law betrokken bij allerhande dossiers. Je verricht literatuur- en jurisprudentieonderzoek, adviseert bij het voorbereiden van (proces)stukken en je schrijft adviezen. Soms kun je mee naar zittingen en cliëntmeetings.

Je kunt een open sollicitatie sturen naar jobs@newgroundlaw.com met je CV. Voor meer informatie klik op deze link. 

(https://newgroundlaw.com/vacature/werkstudent/#:~:text=Als%20student%20in%20de%20eindfase,mee%20naar%20zittingen%20en%20cli%C3%ABntmeetings.)