NILS Netherlands

DLA Piper 

 

DLA Piper: Eén van de grootste juridische dienstverleners wereldwijd!

DLA Piper bestaat uit 8.000 medewerkers in meer dan 40 landen. Met deze wereldwijde samenwerking heeft DLA Piper van nature een internationale kijk op juridische vraagstukken en leer je om te adviseren vanuit een brede scope. Wij hechten waarde aan onze belangen voor cultuur van ambitie, ondernemerschap en verantwoordelijkheid. Daarbij krijg je dan ook de ruimte om je eigen stempel te drukken en mee te bouwen aan de cultuur van ons kantoor.

Praktijkgroepen 

DLA Piper is als het ware een ‘full-service’ kantoor en is georganiseerd in 8 praktijkgroepen: Corporate (inclusief notariaat), Finance & Projects, Employment, Intellectual Property & Technology, Restructuring, Litigation & Regulatory, Tax en Real Estate (inclusief notariaat). Ongeacht welke specialisatie je kiest, zul je altijd een belangrijke bijdragen leveren, ook in grensoverschrijdende zaken.

Studenten

Studeer je rechten en wil je graag praktijkervaring opdoen? Dan kan je stage lopen bij een van de praktijkgroepen van DLA Piper. Hierbij zal je gedurende twee maanden onderzoek verrichten, notities voorbereiden en concepten, contracten en processtukken opstellen. Je zult een kamer delen met een (senior) advocaat die jou tevens persoonlijk zal begeleiden gedurende je stageperiode. Ook is er een extern trainingsbureau die je zal helpen om inzicht te krijgen in je eigen kwaliteit en ontwikkelpunten. Zo zorgt DLA Piper ervoor dat je het uiterste uit jezelf kunt halen!

Jaarlijks organiseert het kantoor twee Talent Classes. Hier kan je kennismaken met het kantoor in Amsterdam en ook het kantoor op de buitenlandse bestemming. Tijdens deze dagen kun je een combinatie van zowel formele als informele activiteiten verwachten. De eerste Talent Class vond plaats in september en ging afgelopen jaar naar Dubai. De tweede vindt plaats in het voorjaar.

Afgestudeerden 

Elke maand beginnen er nieuwe Junior Associates bij DLA Piper. Ben je (bijna) afgestudeerd? Solliciteer dan naar deze functie. Er is het hele jaar door plek voor goede mensen!

Meet us

Heb jij interesse in een kennismaking met DLA Piper of wil je solliciteren voor een openstaande vacature? Bezoek dan de volgende website:

http://www.bigopportunities.nl/allevacatures